Over ons:

De Breda University of Applied Sciences Shop wordt uitgevoerd door Unigear. Unigear is specialist in het beheren van duurzame merchandise voor onderwijsinstellingen in Nederland en België.

Bij Unigear geloven wij in merchandise voor een betere wereld. In de promotionele sector worden er ieder jaar heel veel producten gemaakt die door productie zeer belastend zijn voor het milieu en tevens vaak weggegooid worden, waardoor ze zorgen voor vervuiling van de wereld om ons heen. Daarom geloven wij erin dat er verandering moet komen en merchandise verduurzaamd moet worden. Dit betekent het tegengaan van de wegwerpcultuur (o.a. merchandise die wél aansluit bij de wensen van de doelgroep en tevens hergebruik van artikelen), maar ook producten maken die bijdragen aan natuur, milieu en mensen en bijdragen aan een betere wereld.

Wij streven naar duurzame ontwikkeling in de gehele keten, van productie tot aan levering bij de klant. Onze eisen op het gebied van Social Compliance en duurzame grondstoffen bij onze leveranciers, getuigen van onze betrokkenheid bij de maatschappij. Het gehele proces, van inkoop van de grondstoffen tot het leveren van het product bij de consument en de recycling hiervan, ieder onderdeel moet aan onze criteria voor duurzaamheid voldoen.

Unigear (The Gear Company BV)

Utrechtseweg 92

3702 AD Zeist                                              

T. +31 (0)85 08 05 815                     

service@unigear.nl                                                 

www.unigear.nl                                       

BTW NL 8540.55.423 B.01.

KVK nr: 60 775 300

Copyright © 2022-The Gear Company BV, Inc. All rights reserved.